Придбання житла – це важливий крок, але необхідно врахувати низку аспектів, щоб уникнути неприємних ситуацій у майбутньому.

Один із таких моментів пов'язаний із можливими боргами за електроенергію, які можуть бути у колишніх власників квартири.

Щоб уникнути негативних наслідків, таких як відключення світла через несплачені рахунки, важливо уважно перевірити стан особового рахунку та, за необхідності, переоформити його на нового власника.

Цей крок слід робити навіть у випадку, якщо житло передається вам від родичів.

Це дозволяє переконатися в тому, що вся інформація про нарахування, заборгованості та оплати доступна вам повністю, що, у свою чергу, запобігатиме можливим проблемам з відключенням електроенергії через неоплачені борги, про які ви, можливо, не обізнані.

Для здійснення переоформлення особового рахунку вам потрібно звернутися до оператора системи розподілу у вашому районі, який обслуговує цю будівлю.

Також можливий варіант залишити відповідну заявку у постачальника електроенергії. Цей простий крок гарантує вам повний контроль над інформацією про ваш рахунок, а також допоможе запобігти небажаним ситуаціям з відключенням світла через заборгованості, які могли залишитися від попередніх власників.

Читайте також: