На відео видно значну кількість відпочиваючих, які вишикувалися в довгу чергу та з нетерпінням чекають доступу до одного з гірськолижних схилів Буковеля.

Про це пише «apostrophe»

Сцена передбачає високий рівень інтересу та попиту на гірськолижний відпочинок на курорті. Варто відзначити, що гірськолижний курорт Буковель у Карпатах є популярним місцем, яке приваблює відвідувачів різними зручностями.

Так, і це все відбувається в той час, коли в Україні війна, а Росія буквально щодня бомбить мирне населення ракетами та безпілотниками.

Вартість дводенного перебування на двох становить близько 45 000 гривень, включаючи проживання, водні розваги, прокат лиж, прокат квадроциклів, напої, у тому числі алкогольні та безалкогольні, а також різні закуски.

Дане відео в мережі демонструє жваву атмосферу та ентузіазм відпочиваючих, які шукають задоволення на схилах.

Однак далеко не всі можуть дозволити собі такий відпочинок у такі скрутні часи, особливо коли буквально щодня гинуть українці.

Важливо відзначити, що завдяки нашим Героям ЗСУ терорист Путін не може досягти своєї мети в Україні. Також наші воїни роблять все можливе і неможливе, щоб не віддати нашу Батьківщину в лапи такого звіра, як Росія.

Відео, що зняло довгу чергу нетерплячих відпочиваючих на гірськолижному курорті Буковель, відображає популярність зимових видів спорту та відпочинку в Карпатах.

Бачний ентузіазм і високий попит на доступ до гірськолижних схил дозволяють припустити, що курорт продовжує залишатися популярним місцем для людей, які шукають зимові пригоди навіть під час війни.

Читайте також:

Будьте дуже обережними: синоптики попередили про різке погіршення погоди. До чого готуватися

І на сніданок, і на вечерю: рецепт тонких млинців, фаршированих сиром та зеленню

Церковне свято 18 січня: чому цього дня небезпечно багато їсти. Про що ще говорять прикмети