У центрі Москви зібралися родички мобілізованих, які взяли участь в акції "Шляхи додому". Вони вимагають від президента Росії Володимира Путіна повернути на батьківщину російських військових після 500 днів служби в армії. Ну чи, вірніше, тих, хто поки що не загинув у загарбницькій війні.

Докладніше про те, що родичі російських військових уже не витримали й вийшли проти Путіна, інформує zn.ua.

Те, що акцію "Шляхи додому" підтримують дружини та матері мобілізованих людей, стало очевидним уже давно. Ці жінки протягом багатьох місяців щосуботи виходять на мітинги з плакатами, де кричать про необхідність повернути своїх близьких. Один із плакатів повідомляє: "Їх там не чекають. Їх там убивають. Там чекають на своїх мужиків". Інші закликають: "Не беріть зброю. Беріть квіти".

Хоча так звана російська опозиція й обіцяє, що акція стане "однією з наймасовіших за весь час", відео та фотографії з місцевих джерел свідчать про те, що участь в акції дещо згладжується порівняно з попередніми мітингами.

Міністерство оборони Великобританії заявило, що росіяни не довіряють обіцянкам президента Володимира Путіна про відсутність намірів розпочати нову хвилю мобілізації та втягувати країну у війну.

Протестувальників уже почали укладати в автозаки, за інформацією NEXTA, хоча поки що не було помічено провокаторів у «патріотичних» майках або тих, хто розпалюватиме обстановку на місці проведення мітингу.

Читайте також:

Мобілізація у лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати

Заберемо Закарпаття собі: в Угорщині вже розповіли на які українські території претендують

Горітиме вся Росія: відомий полковник розповів, що станеться найближчим часом