Часто люди кажуть, що щастя не в грошах. Водночас саме гроші дозволяють людині подорожувати, забезпечувати гідний рівень життя та комфорту.

Наші пращури з давніх часів вірили в різні знаки, прикмети, які обіцяли залучення достатку та багатства. І справді, багато людей трудяться, але не можуть знайти способу, щоб гроші завжди прибували. У такому разі й допоможуть народні поради.

До речі, не варто ставитися до них скептично, адже часом прості поради можуть допомогти у реалізації ваших фінансових планів та благополуччя.

Пам'ятайте, що повага до грошей, дисципліна та вміння планувати їх використання – це ключові елементи здорового фінансового життя, які сприятимуть залученню грошей до Вас.

Купуйте корінь імбиру та гвоздику. Існує повір'я, що корінь імбиру та гвоздика залучають гроші. Тому можна купити їх і розкласти по будинку.

Не зберігайте у гаманці багато дрібних монет. Щонеділі всю дрібницю виймайте, щоб витратити або роздати бідним. Інакше будете багаті лише на дрібні гроші.

Ніколи не давайте в борг у понеділок - весь тиждень віддаватимете гроші з дому.

Якщо вам потрібно віддати комусь борг - зробіть це вранці, тоді гроші будуть водитись. Купюру складіть вдвічі і так віддавайте.

Намагайтеся гроші не розмінювати, тому що це порушує їхню енергетику. Паперові міняти на монети – до сльоз, великі купюри на дрібні – до витрат.

Не тримайте на столі порожні пляшки - до руйнування, сварок, горю та сльоз. І не сидіть на столі – до бідності.

Щоб гроші прибували, складайте всі купюри по порядку та до себе "обличчям".

Коли до вас прийшли великі гроші, відкладіть купюру і завжди носите її з собою в гаманці. Вона притягуватиме грошові потоки. Витрачати та розмінювати її не можна.

Намагайтеся не класти гроші на стіл – до матеріальних втрат.

Крихти зі столу не збирайте у відро для сміття. Найкраще їх віддати птахам на вулиці.

Якщо ви за тиждень не менше трьох разів зустріли одну і ту ж людину - чекайте велике везіння.

Не піднімайте на вулиці монети – вони можуть дати негативну енергетику. Обійдіть таку монету стороною.

Не носите багато дрібниць у гаманці – це може призвести до злиднів. Намагайтеся тримати у гаманці лише необхідні купюри та монети.

Під килимок вхідних дверей покладіть кілька монет - вони стануть "покажчиком" для грошового потоку. Крім того, паперову купюру потрібно покласти під скатертину на кухні.

З давніх часів жінки носили сережки, браслети та намисто з великим камінням - вони приваблюють багатство, тому намагайтеся частіше носити такі прикраси. У чоловіків такими магнітами служать персні, шпильки, запонки, годинник із золота, срібла, з дорогоцінним камінням.

Від фінансових втрат добре захищає камінчик гірського кришталю, який можна носити з собою в сумочці.

Не ставте на підлогу сумку, в якій знаходяться гроші – до фінансових втрат.

Гаманець ніколи не повинен бути порожнім – залишайте там хоча б одну паперову купюру та трохи дрібниці.

Ніколи не скаржтеся на нестачу грошей – це приваблює матеріальні труднощі.

Не збирайте на "чорний день" - збирайте кошти на щось позитивне і хороше.

Усі фінансові документи зберігайте у закритому конверті або червоній папці – це убереже вас від проблем із оплатою рахунків.

Не зберігайте в будинку або гаманці порвані купюри – обміняйте їх на цілі у банку, інакше від вас відвернеться фінансовий успіх.

При оплаті покупок намагайтеся покласти гроші на прилавок, а здачу взяти з рук у продавця.

Насамкінець, слід зазначити, що ці прикмети можуть допомогти залучити гроші у ваш будинок, але головним фактором залишається працьовитість і терпіння. Не варто покладатися лише на прикмети.

Читайте також:

Відкладайте гроші на чорний день: на українців чекають масові звільнення. Кому готуватися вже зараз

У Литві українським біженцям виділятимуть гроші на свій бізнес. Що потрібно знати

Гроші платитимуть півроку: хто тепер зможе отримати допомогу для малозабезпечених

Лютий принесе гроші та удачу: названо три знаки Зодіаку, на яких чекає справжній успіх