Використання інтернет-лайфхаків для пральних машин без належної перевірки може призвести до поломки та дорогого ремонту.

Хоча в Інтернеті циркулює безліч порад, які стверджують, що процес прання можна оптимізувати, не всі вони надійні і безпечні для вашої пральної машини.

Фахівці з ремонту наголошують на важливості скептичного ставлення до таких порад, оскільки сліпе дотримання неперевірених порад може призвести до проблем, що потребують технічної допомоги.

Наприклад, деякі радять використовувати оцет, соду або сіль під час прання, щоб усунути затхлий запах або покращити відбілювання тканини. Проте фахівці з ремонту попереджають, що оцет може спричинити корозію, а сіль та сода можуть пошкодити машину.

Ремонтники рекомендують надійніший метод очищення барабана пральної машини та усунення запахів: використання лимонної кислоти. Однак дуже важливо використовувати не більше 80 мл за раз, так як надмірна кількість може розм'якшити гумові компоненти.

Таким чином, користувачам важливо виявляти обережність, перевіряти ще раз поради і критично мислити, перш ніж їх застосовувати. Правильний догляд за пральними машинами перевіреними методами є економічно вигіднішим, ніж займатися ремонтом або покупкою нової техніки.

Читайте також:

За них доведеться заплатити податок на розкіш: українцям назвали моделі автомобілів, які дорого обійдуться

Хапатимете одну за одною: рецепт крабових паличок у листковому тесті з сиром

У Путіна починаються історичні проблеми з грошима: що розповіли у британській розвідці