Марія Цвилінов, 88-річна молфарка з Карпат, прогнозує, що Україна вийде переможцем із війни до кінця весни чи початку літа цього року.

Про це пишуть «ФАКТИ».

Хоча вона визнає поточні проблеми та труднощі, пов'язані із загибеллю людей, особливо дітей, вона, як і раніше, з оптимізмом дивиться на майбутнє України.

"Поганого такого нічого не бачу над Україною, але немає й добра, бо народ гине, діти гинуть. Біда... Коли закінчиться війна? Повинно було десь у травні-червні закінчитись. Буде послаблення. Путін не виграє. Україна виграє" , але поки не закінчиться війна, такого благополуччя не повернеш. А скінчиться війна - все добре буде, держави допоможуть, що Україна мала б процвітати. Я не Бог, але так, як мені здається, що я розумію, буде добре в майбутньому", - припускає вона.

На думку Цвилінов, війна почне затихати приблизно в травні-червні, і Путін не вийде переможцем. Вона вірить, що Україна переможе, а після закінчення війни міжнародна підтримка, особливо з боку західних країн, принесе Україні процвітання.

Цвілінов припускає, що Україна поверне собі окупований Росією Кримський півострів. Крім того, вона вважає, що після війни окуповані частини Донецька та Луганська будуть повернуті.

"Так мені здається, що Крим мали б повернути... Донецьк, Луганськ теж повернуться, як війна закінчиться. Росія не забере", - зауважує вона.

Однак вона попереджає про потенційні проблеми, такі як загроза голоду в Україні та значне зростання цін на продукти харчування. Незважаючи на ці труднощі, Цвілінов стверджує, що війна зрештою закінчиться, що призведе до позитивного результату для України.

"Падає, що буде голод на Україні небагато. Буде все дуже дороге: зерно, картопля... все буде дороге. Трохи схилятиметься до голоду. Але війна закінчиться і на Україну чекає добро", - зазначила Марія Цвілінів.

Читайте також:

Випускав балістику та компоненти ядерної зброї: на важливому російському заводі стався потужний вибух

Не викликайте лиха: названі місця в будинку, де не можна вішати картину

Що потрібно зробити зі сковорідкою, щоб на ній більше нічого не пригорало: проста хитрість