У жовтні 2023 року всі шанувальники були шоковані новиною, що українська співачка Віра Брежнєва та продюсер Костянтин Меладзе вирішили розлучитися. Як виявилося, Віра не захотіла прикидатись тією, ким вона насправді не є. І справа тут не в коханні, а у розбіжностях екс-подружжя з приводу політичної ситуації в Україні. Не минуло й року, як ще одна родина Меладзе заявила "про розлучення".

Так, 9 лютого 2024 року екс-солістка групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва вперше за довгий час заговорила на тему розлучення зі своїм чоловіком. Жінка опублікувала в особистому блозі фото із чоловіком співаком Валерієм Меладзе та запропонувала передплатникам вибрати підпис до знімку.

"Привіт, дорогі! Як ви? Давайте разом виберемо підпис до фото: а) їдемо за продуктами, б) їдемо розлучатися, в) їдемо до пологового будинку, г) їдемо до сусіднього села на дискотеку", — написала Джанабаєва .

На представленому знімку співачка посміхається до камери, а Меладзе знаходиться за кермом автомобіля. Куди саме прямують зірки, Джанабаєва уточнювати не стала. По кадру можна дійти невтішного висновку, що вони перебувають за містом — на тлі видно зелені поля та пагорби.

Передплатники знаменитості активно прокоментували її пост у соцмережах та оцінили почуття гумору:

  • "Нарешті-то, а то вас вже теж розвели";
  • "Ви ніколи не розлучитеся";
  • "Ура, нарешті ваша спільна фотографія, дуже сумувала з цього";
  • "Люблю вашу пару";
  • "Судячи з осіб, тільки на дискотеку, батьки їдуть відпочивати";
  • "Класні, рада, що ви разом;
  • "Міцна у вас спілка".

Нагадаємо, що Джанабаєва та Меладзе офіційно зареєстрували відносини у 2014 році. У подружжя троє дітей: їх первістку, якого назвали Костянтином на честь брата виконавця, 19 років, Луці 9 років, а дочці Агаті 2 роки. Подружжя розповідало в інтерв'ю, що вирощує молодшу дитину без допомоги нянь, щоб не пропустити важливих моментів у житті дівчинки, як це було з синами.

До речі, на виступи Джанабаєвої чекати найближчим часом не варто навіть на телебаченні. Все део в тому, що співачка потрапила до "чорного списку" разом з Філіпом Кіркоровим, Лолітою Мілявською та Дімою Біланом, після того, як останні "зайшли не в ті двері".

Читайте також:

Дмитро Нагієв перервав мовчання і звернувся до росіян: "Дивний шлях ми вибрали..."

Спробуйте вгадати з першого разу: чому автомобілі Ferrari фарбують у червоний колір

Приховати не вдалося: Євген Клопотенко показав ранок після свого ж весілля