На думку деяких людей, небезпека отримати пристріт чи псування підстерігає нас щодня. Вірити чи не вірити на всю цю містику — справа кожного.

Дуже часто негативним подіям у житті складно знайти пояснення, особливо якщо все відбувається відразу. Адже буває, що раптом починає погіршуватися здоров'я, все валиться з рук, міцні стосунки опиняються на межі розриву, на роботі все летить у тартарари, в гаманці зріє пролом, а удача все частіше вислизає.

Хтось шукає всьому цьому звичайні пояснення, н найчастіше людину відвідує думка, що її наврочили.

До речі, є кілька певних ознак, які вказують на те, що людині намагаються нашкодити. Так, насамперед, пристріт б'є по енергетичному полю жертви, тому людина починає несподівано відчувати повний занепад сил, апатію, байдужість до всього, що відбувається.

По-друге, при пристріті людина виявлятиме у себе вдома незнайомі предмети, наприклад, у кишеньці сумочки або пальто незнайому хустку, рукавички і навіть дивний клубок з вовняних ниток.

До речі, найсильніше невдачі, викликані пристрітом, переслідують людину в трьох областях: фінансах, здоров'ї та особистому житті.

Щоб захистити себе та свою сім'ю від пристріту та псування, а також повернути своє життя у нормальне русло, можуть допомогти дзеркало, часник та сіль.

Так, при спілкуванні з людиною, від якої нічого хорошого чекати не доводиться, рекомендується подумки проектувати собі дзеркало, щоб уникнути поганого впливу.

А ще від пристріту та злодіїв радять носити часточки часнику в кишені.

Вважається, що часник у отворі вхідних дверей – найкращий захист від пристріту та псування. Також якщо його розвісити вдома, злим людям буде в ньому незатишно. Щоб підсилити дію, треба заздалегідь затиснути зубчик у лівій долоні і сказати: «Від духу цього твого вся нечисть у болото згине». Коли зубчик засохне, повторити ритуал.