Рамзан Кадиров продовжує вистоювати монархічну систему управління в Чечні, призначаючи своїх дітей на посади в уряді.

Докладніше про те, що Кадиров зробив свого 18-річного сина міністром, а доньці навіть видав орден "ДНР", інформує Telegram-канал NEXTA.Live.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з YouTube

Повідомляється, що 18-річного Ахмата Кадирова, старшого сина голови Чечні Рамзана Кадирова, призначено на посаду міністра у справах молоді республіки Чечня.

Офіційного повідомлення про призначення не було, проте голова уряду Чечні Магомед Даудов згадав про нову посаду Ахмата в пості про його нагородження. Даудов також зазначив, що син Кадирова "на високому рівні вирішує будь-які поставлені завдання", не уточнивши, про які саме завдання йдеться.

Того ж дня дочка Рамзана Кадирова, Айшат Кадирова, яка обіймає посаду віце-прем'єра регіонального уряду із соціального блоку, була нагороджена орденом так званої Донецької народної республіки ("ДНР"). Міністр Чечні з питань національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Ахмед Дудаєв у своєму Telegram-каналі зазначив, що Айшат Кадирова "гідно продовжує шлях", який розпочав її дід Ахмат Кадиров, і робить "величезний внесок" у розвиток усіх сфер діяльності в регіоні.

Зважаючи на все, Рамзан Кадиров намагається максимально узурпувати владу в республіці Чечня. А тому його решта дітей, які ще не досягли повноліття, явно стоять у черзі за посадами.

Читайте також:

ТЦК переходять на цілодобовий режим роботи: юрист розповів, що це означає

Почнеться зворотний відлік: що потрібно знати про електронний кабінет військовозобов'язаного. Роз'яснення юриста

Новий головнокомандувач ЗСУ Сирський розповів, які завдання йому поставили