Стало відомо про смерть актора із серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів» Георгія Ніколаєва. Йому було 52 роки

Тіло артиста було виявлено родичами 3 березня у його московській квартирі. Рідні забили на сполох, коли актор перестав виходити на зв'язок.

"У це неможливо повірити... Так не повинно бути і не мало статися!!! Помер Георгій Ніколаєв. Мій друг, невиправний оптиміст, веселун, душа-хлопець... Мріє, що будував плани, сподівається на світле завтра <...> Жорка, що ж ти таке накоїв ???

За словами чоловіка, смерть Миколаєва стала шоком для близьких, оскільки актор був "невиправним оптимістом, який мріє, будує плани, сподівається на світле завтра". Про те, як минули його останні дні, інформації немає.

Причина смерті не називається.

Оскільки Георгій Ніколаєв родом із Петрозаводська і лише останні кілька років жив у Москві, де активно знімався, то сім'я вирішила ховати його в Петрозаводську.

Також про смерть Георгія Ніколаєва повідомили у театрі драми Карелії "Творча майстерня", якому Миколаїв віддав 23 роки життя.

"Сьогодні ми отримали трагічну звістку. На п'ятдесят третьому році пішов із життя заслужений артист Карелії Георгій Ніколаєв, наш товариш, друг, колега, чудовий актор, співак, фотограф", - сказано у повідомленні.

2016-го його почали запрошувати у кіно - дебютом стала робота в культовому серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів".

З'являвся Миколаїв і в таких серіалах, як "Міцні горішки" (2019), "Невський. Тінь архітектора" (2019), "Свої-3" (2020), медичних драмах "Червона зона" (2021), "Спаська. Нові серії (2022) та "Доктор Краснов" (2023). Фільми, в яких він знімався, продовжують виходити: 2024 року вийшов серіал "Як Дерев'янко Ломоносова грав".

2019-го він увійшов до трупи Московського обласного державного ТЮГу, яким керує Нонна Гришаєва.

2023 року Георгій Ніколаєв брав участь у популярному шоу "Будинок відпочинку "Ягідка", яке виходило на телеканалі "П'ятниця!".

Читайте також:

Серце зупинилося через 8 днів після мобілізації: що відомо про українця, який помер у навчанні

У будинку будуть суцільні біди та хвороби: які речі померлої людини не можна зберігати у квартирі

Не притягуйте нечисті сили: чому в спальні на ніч не можна залишати склянку з водою