Астролог Алакх Ніранджан висловлює думку щодо можливих сценаріїв розвитку ситуації у конфлікті між Росією та Україною.

Згідно з його прогнозами, найбільш вірогідним результатом війни буде ситуація, за якої російський режим буде змушений взяти участь у переговорах. Це обумовлено припущенням, що Росія не зможе довго чинити опір як економічним труднощам, так і тиску з боку Збройних Сил України на фронтах.

"Ще у 2022 році, говорили, що є два сценарії розвитку подій і вони обидва закінчувалися перемогою України у 2024 році. Один малокровний, тобто відкат Росії. Після цього передбачалося контрнаступ на окупаційні війська. Але цього не сталося", - розповів астролог.

"Другий варіант страшніший. Це те, що відбувається зараз – зустрічні бої без якогось значного результату. Але вже навесні партнери відновлять постачання озброєнь, Європа та США максимально включаться на підтримку України, після чого настане вдалий наступ української армії. Щодо осені призведе до переговорів", - зазначив Ніранджан.

Алакх Ніранджан також передбачає зміну режиму в Росії навесні 2024 року, що супроводжується обвалом економіки та відступом окупаційних військ під тиском українських сил.

До осені того ж року Росія, зважаючи на його прогноз, буде змушена взяти участь у переговорах, підкорившись умовам, запропонованим Україною.

Читайте також: