Подарунки завжди нас радують, піднімають настрій та створюють відчуття свята, але не кожен презент може бути вдалим. Є список подарунків, які краще не дарувати, а якщо ви їх отримали, то їх краще відразу ж позбутися, щоб відвести від себе невдачу.

Ножиці, ножі

Усі колючі предмети не варто навіть приймати як подарунок. Такі предмети несуть у собі багато негативної енергії та можуть нашкодити не тільки тому, кому подаровано предмет, а й усій родині. Тому якщо у вашому будинку лежить подарований колючий або ріжучий предмет, позбавтеся його негайно.

Книга

Приказка свідчить, що книга — це найкращий подарунок, але це далеко не так. Наприклад, любовний роман як подарунок подружній парі може внести розлад у стосунки, а камасутра може призвести до зрад. У такому разі краще віддати книгу неодруженим знайомим або виставити на безоплатний продаж.

Гаманець

Всі ми дбаємо про своє фінансове становище, але не багатьом відомо, що подарований гаманець чи портмоне може зазнавати великих фінансових втрат. Якщо ви все ж таки ходите з подарованим гаманцем, то в ньому завжди повинна лежати залізна монета.

Постільна білизна

На жаль, всю подаровану постільну білизну найкраще викинути. Вважається, що спати на такому подарунку обіцяє самотність та вічні сльози. Тому не катуйте долю, позбавляйтеся нового комплекту і ні про що не шкодуйте!

кактуси

Багато хто вибирає цю квітку в подарунок, але не варто її з радістю приймати. Кактуси як подарунки вважаються поганою прикметою, тому що не принесуть успіхів і процвітання.

Прикраси з перлами

Погодьтеся, викидати таку прикрасу дуже шкода, особливо якщо вона подарована від дорогої людини. У такому разі сховайте його подалі і намагайтеся рідше одягати. Такі прикраси несуть великі неприємності для особистого життя жінки

Тримайтеся від лиха подалі: чому насправді порожню пляшку не можна ставити на стіл

Можете спричинити нечисту силу: чому в жодному разі не можна залишати ніж на столі