Кабінет міністрів вніс зміни до порядку резервування військовослужбовців підприємств оборонно-промислового комплексу, повідомляє прес-служба Мінекономіки.

Про це пише «finance»

Поправки передбачають, що військовозобов'язані підприємства, установи та організації, визначені Мінстрахпромом як найважливіші в оборонно-промисловому комплексі, будуть зарезервовані:

Незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності.

Без обмежень за кількістю військовозобов'язаних, які підлягають бронюванню.

Заступник міністра економіки України Ігор Фоменко наголосив, що підприємства ОПК тепер можуть резервувати своїх військовозобов'язаних співробітників без обмежень за кількістю та незалежно від рівня дефіциту за їхньою військовою спеціальністю.

«Відтепер підприємства оборонно-промислового комплексу зможуть бронювати своїх військовозобов'язаних працівників без обмежень за кількістю та без урахування рівня дефіцитності їхньої військової спеціальності», - прокоментував заступник міністра економіки України Ігор Фоменко.

Очікується, що ця зміна підвищить можливості оборонно-промислового комплексу, дозволить оборонним підприємствам стабільно працювати та збільшувати обсяги виробництва.

Читайте також:

У Європі зробили важливу заяву: треба допомогти Україні із чоловіками, які виїхали за кордон

Українці вже потирають руки: у Європі різко подешевшають уживані автомобілі

Пенсіонерам видадуть додаткові надбавки: хто отримає 3 тисячі гривень

Двигун вам віддячить довгою службою: як правильно заводити автомобіль у морози