Український безпілотник, мов тінь, пролетів над резиденцією Путіна на Валдаї. Це було як попередження: "Ми тут, ми бачимо вас, і ми готові дістати вас у будь-який час і в будь-якому місці". І це вкотре показало росіянам і самому Путіну, що російська система захисту слабка і рано чи пізно зазнає поразки.

Докладніше про те, що дрони вже почали літати прямо над резиденцією Володимира Путіна, інформує Обозреватель.

Повідомляється, що під час нещодавньої атаки на нафтобазу в Ленінградській області Росії український безпілотник пролетів над резиденцією президента Росії Володимира Путіна на Валдаї. Ця подія викликала переполох серед росіян у мережі.

За даними джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони України, українські Сили оборони постійно вдосконалюють технічні можливості своїх дронів, що дозволяє їм долати систему ППО супротивника. Зокрема, українські фахівці знайшли спосіб маскувати безпілотники під цивільні повітряні судна.

Цей інцидент викликав бурхливу реакцію у мережі серед громадян Російської Федерації. Багато росіян висловили страх і обурення. Вони не розуміють, як українські дрони могли долетіти так далеко, і вимагають обмежити застосування безпілотників за умов війни.

Читайте також:

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти

Це треба знати: площу знищеного житла, за яке дадуть компенсацію, обмежили

У Кремлі опаде штукатурка: Британія надішле Україні історичну кількість новітніх безпілотників. Їхні тисячі

Люди моляться та проклинають Путіна: Крим повністю залишився без світла та без електрики. Відео потужного блекауту