Емма Хемінг Вілліс, дружина актора Брюса Вілліса, поділилася трагічним, але зворушливим відео, в якому підкреслюється погіршення стану актора через лобово-скроневу деменцію, невиліковну форму захворювання, що викликає зміни в поведінці та мовленні. Прагнучи підвищити обізнаність із хворобою, сім'я вирішила оприлюднити діагноз Вілліса.

«Дружина Брюса Вілліса поділилася зворушливим відео за його участю. Стан актора погіршується з кожним днем. Сім'я «міцного горішка», який страждає на деменцію, переживає, що цей Новий рік був для нього останнім», - підписано відеоролик у мережі.

Варто нагадати, що в день 68-річчя Брюса Вілліса Емма Хемінг Вілліс розмістила в Instagram емоційне повідомлення, в якому розповіла про труднощі та душевний біль, з якими стикається сім'я через його хворобу. Метою публікації було дати всебічне уявлення про їхню ситуацію, визнати труднощі та підкреслити силу, необхідну для подолання цієї ситуації.

«Мій ранок почався зі сліз, як можна помітити по моїх опухлих очах», - розповів 44-річний Хемінг Вілліс. «Важливо, щоб ви бачили всі сторони того, що відбувається», - додала вона.

Брюс Уиллис. YouTube
Брюс Уиллис. YouTube

Незважаючи на повідомлення, які вихваляють її силу, вона підкреслила відсутність вибору в ситуації, що склалася, і відповідальність за виховання двох дітей у цих складних обставинах.

Сім'я сподівається, що, поділившись своєю подорожжю, вони зможуть привернути увагу до лобово-скроневої деменції та її впливу на окремих людей та їхніх близьких.

Читайте також:

Чи можуть чоловіка, який виїхав за кордон, повернути до України та мобілізувати: у РНБО виступили із заявою

Шойгу вже не може приховувати: Росія намагається наступати, але на військових вже не вистачає трун

Її захочеться пити склянками: рецепт підливи з курки зі сметаною та морквою