Російський музикант та лідер гурту «Машина часу» Андрій Макаревич, відомий своєю відкритою підтримкою України та засудженням режиму Путіна, зіткнувся з пропагандистами, які розповсюджують про нього неправдиву інформацію.

Про це пише «obozrevatel»

У пристрасному посту на своїй сторінці у Facebook Макаревич звернувся до кремлівських "писаків" і закликав їх припинити свої зусилля.

Незважаючи на те, що Макаревич залишив Росію два роки тому, він продовжує залишатися мішенню заголовків російських ЗМІ. Музикант заявив, що довгий час утримувався від коментарів про країну-агресора або її громадян і не висловлював намірів повернутися.

Розчарований затятими брехливими оповіданнями, Макаревич писав: «Дня не минає, щоб не летіла в мій бік якась какашка – то я голодую, то знову когось образив, то попросився назад, то раптом помер. Від*біться вже, справді».

Раніше йшли розмови про позбавлення Макаревича звання Народного артиста РФ та пов'язані з цим виплати через його відверту підтримку України.

Пропозиція надійшла від Віталія Бородіна, керівника російського федерального проекту "з безпеки та протидії корупції", який висловив стурбованість тим, що Макаревич, якого називають "іноземним агентом", досі носить це "почесне звання".

Читайте також:

Цього дикого вояка запам'ятав кожен: не стало зірки фільму "ДБМ"

Потужні удари Севастополем: люди молилися під виття сирен. Подробиці

А це вже щось новеньке та незвичайне: рецепт хрумкої квашеної капусти з додаванням хрону