Відповідно до давніх китайських принципів фен-шуй вважається, що певні елементи будинку пов'язані з потенційними фінансовими проблемами. Ми ділимося думками щодо речей, які можуть негативно вплинути на добробут, та пропонуємо поради щодо залучення багатства.

Щоб сприяти процвітанню, почніть із наведення порядку у своєму життєвому просторі. Викиньте предмети, які залишалися невикористаними протягом тривалого періоду; якщо вони у хорошому стані, розгляньте можливість продажу їх через онлайн-платформи.

Далі вкрай важливо прибрати всі пошкоджені речі, включаючи такі предмети, як посуд, що тріснув. Позбавте свій будинок від предметів, що несуть «мертву» енергію, таких як штучні квіти, засушені квіти та зношені килими зі шкір тварин.

Крім того, розлучіться з речами, залишеними відвідувачами, щоб не накопичувати предмети з енергією. Не забудьте обмежити присутність скарбничок та порожніх гаманців у житловому просторі.

Прийнявши ці практики, ви зможете налаштувати своє оточення на потік позитивної енергії та потенційно покращити свій загальний добробут та фінансові перспективи відповідно до принципів фен-шуй.

Читайте також:

Роздача повісток: українцям розповіли, чи цим тепер займатиметься поліція

Ви здивуєтеся результату: як зробити полірування лобового скла, не заїжджаючи на СТО

Запишіть цю дату: коли цього року відзначатимемо Трійцю за новим календарем

Тепер ви точно не замовлятимете її: рецепт ніжної піци на лаваші в духовці