Про це мало хто знає, але Клаудіа Шиффер у юності про кар'єру манекенниці і не думала. Ще б пак, вона пристрасно мріяла піти стопами батька і стати першокласним юристом. А в результаті довгонога блондинка змогла побудувати карколомну кар'єру в світі моди і стати однією з найбільш високооплачуваних і успішних моделей 90-х. При цьому Клаудіа Шиффер реалізувалася і як дружина, і як мати.

Важко повірити, але чоловіків у житті Клаудії Шиффер було небагато - вона не дозволяла собі заводити інтрижки та дрібні романи, якими так любили розважатися її колеги по цеху.

Справжнє кохання супермодель зустріла у 90-х, коли всі обговорювали заручини Клаудії Шиффер та знаменитого ілюзіоніста Девіда Копперфілда. Саме тоді в біляву красуню закохався режисер Меттью Вон, але доглядати модель чоловік довго не наважувався. І лише коли в пресу потрапила інформація, що роман Копперфілда і Шиффер був лише газетною качкою, Меттью Вон ризикнув і попросив друзів організувати зустріч із жінкою серця.

2002 року закохані одружилися. Завдяки дворянському походженню Вона (його батько – граф Джордж Альберт Харлі де Дрюммонд – був хрещеним сином короля Георга VI) Клаудія Шиффер після заміжжя набула титулу графині Оксфордської. Зараз у Метью та Клаудії троє дітей – дочки Клементіна та Козіма та син Каспар. Живе сім'я переважно в Лондоні, періодично навідуючись у свою дворівневу квартиру в Монако або апартаменти в Нью-Йорку.

Клаудія Шиффер веде соцмережі, але дуже рідко показує кадри сімейного життя. Однак на честь 21-річчя свого спадкоємця, 53-річна супермодель 90-х – Клаудія Шиффер – опублікувала у своєму Instagram серію знімків, на яких він зображений.

Так, на першому фото Каспар сидів на дивані в чорному піджаку та білій сорочці. Інші кадри були зроблені під час прогулянки хлопця Лондоном у кепці, довгому пальті та з сигаретою.

"Моєму сину Каспару сьогодні 21! Він наймиліший, турботливий, бешкетний, розумний, з почуттям гумору, вихований і спортивний. Він перемагає всіх нас у тенісі, крокеті, нардах, шахах, настільному тенісі, лижах, басейні та багато іншого. Він ідеальний англійський джентльмен. Мама та тато пишаються тобою. Люблю тебе", - написала Клаудія.

Нагадаємо, Шиффер і Вона мають ще дві дочки — 19-річну Клементину і 13-річну Косіму.

Читайте також:

"Наших сліз не вмістить навіть море": у родину відомої української співачки прийшла біда

"Треба було розвернутися": відома українська співачка потрапила в аварію дорогою на концерт

"Думала, що це сон": відома українська співачка залишилася без передніх зубів та гарних губ

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео