У рамках свого візиту до Берліна дружина президента України Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини Елькою Бюденбендер. Вона висловила подяку колезі за підтримку, яку її країна надає Україні, зокрема, за участь у коаліції з повернення українських дітей, викрадених Росією.

Докладніше про те, в якому костюмі Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини, можна побачити на офіційній сторінці першої леді у мережі Instagram.

"Берлін приймає ще один важливий захід – українсько-німецьку конференцію з питань психічного здоров'я, психосоціальної підтримки та реабілітації. Ця тема мені особливо близька, адже 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення, я ініціювала запуск Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Дякую пані Ельці за особисте запрошення на конференцію, під час якої можемо не лише запозичувати світові напрацювання, а й ділитися власними. Тому що український досвід стійкості є унікальним”, – зазначила Зеленська.

На зустрічі Олена постала у чорному костюмі, що складався з широких штанів та жакету на запах. На грудях була цікава аплікація, а талію вона наголосила чорним поясом-шнурком. Вона також була взута у чорні гострі туфлі. Хвиляста укладка волосся, ніжний макіяж та золоті сережки завершили образ Зеленської.

Бюденбендер була одягнена в костюм смарагдового кольору, що складався також із жакета на запах і брюк-палаццо. Вона скомбінувала вбрання із зеленими туфлями та лаконічними золотими сережками у вухах.

Читайте також:

Путін ще більше затягує гайки: у Росії хочуть повністю відключити інтернет. Що відомо

Хто з чоловіків зможе виїхати з України у лютому: важливі правила

Мобілізація в лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати