Стало відомо, що у Франції заарештували одного з найбільш розшукуваних злочинців Італії.

Трохи менше року вся поліція світу розшукувала провідного боса італійської мафії Марко Радуано, який відбував 18-річний термін за торгівлю наркотиками та чекав у 2023-му році на новий суд за звинуваченням у вбивстві. Ось тільки 24 лютого 2023 року голова апулійської мафії "Сакра Корона Уніта" 40-річний Марко Радуано втік з в'язниці суворого режиму, що добре охороняється , в Італії — Баду-е-Каррос у місті Нуоро. Як повідомляли тоді світові видання, італійський мафіозі Марко Радуано зміг втекти за допомогою пов'язаних простирадлом.

І ось стало відомо про два гучні затримання.

Так, Марка Радуано було затримано на острові Корсика, повідомляє ВВС . Його ім'я фігурувало у списку найбільш розшукуваних злочинців Європи, наданому Європолом.

1 лютого 2024 року боса мафії затримали в одному з ресторанів Бастії на Корсиці, де він вечеряв із молодою жінкою.

Крім того, поблизу Гранади на півдні Іспанії також було затримано близького помічника Радуано на ім'я Джанлуїджі Трояно.

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео П'янтедозі заявив, що затримання боса мафії та його помічника "ще один серйозний удар по організованій злочинності".

40-річний Радуано вважається босом злочинного синдикату Фоджа, який іноді називають четвертою мафією Італії – після відомих організацій Сицилії, Калабрії та Неаполя.

Раніше, 24 січня, стало відомо, що в Грузії затримано одного з лідерів італійської мафії 67-річного Джузеппе Сганга. У 2020 році Сганга був заочно засуджений в Італії та засуджений до 11 років позбавлення волі, а також оголошений у міжнародний розшук.

Читайте також:

Повстання у Москві: родичі російських військових не витримали і вийшли проти Путіна. Кремль запроваджує спецназ

Білоруси тікають від Лукашенка і вже почали витісняти українців у Польщі. Що відомо

Горітиме вся Росія: відомий полковник розповів, що станеться найближчим часом

А це вже серйозно: США завдали потужного удару по об'єктах, пов'язаних з Іраном. Подробиці