Про це мало хто знає, але у шкільні роки Віра Брежнєва не була ні популярною у хлопців, ні бажаною дівчиною, а іноді навіть стикалася з цькуванням. Проте, ставши солісткою "ВІАГри", вона виявилася однією з небагатьох учасниць тріо, яка змогла досягти приголомшливого успіху в сольній кар'єрі. Напередодні знаменитість відзначила важливу подію у своєму житті.

Так, колишній "віагрянці", а нині співачці, актрисі та екс-дружині продюсера Костянтина Меладзе Вірі Брежнєвій 3 лютого 2024 року виповнилося 42 роки.

З цього приводу вона опублікувала фото у білій сукні. На знімку Віра виглядає незрівнянно навіть без яскравого мейку та важких локонів. Схоже, елегантна та сексуальна блондинка вкотре довела, що її стиль в одязі називається "тихою розкішшю" і кожен елемент її образу підкоряється цій естетиці: макіяж, зачіска, аксесуари. Так, Вірі Брежнєвій вже не потрібні напівпрозорі речі, декольте та екстримальне міні, щоб почуватися привабливою.

Крім того, сексуальна блондинка зробила визнання, що переживання про розлучення з Меладзе давно в минулому, а в неї почалося нове гармонійне життя.

До речі, Віра Брежнєва неодноразово була визнана найсексуальнішою жінкою не лише України, а й Росії. Мама двох дітей має бездоганну фігуру, яку постійно удосконалює за допомогою фізичних тренувань та правильного раціону харчування.

Нагадаємо, що українська співачка та екс-солістка групи "ВІА Гра" після початку спецоперації засудила дії російської влади та виїхала з країни.

"Те, що відбувається, немає сенсу і виправдання. Не можна це продовжувати", - заявила вона.

Після від'їзду Брежнєва почала записувати пісні виключно українською мовою.

Наразі артистка виступає з концертами за кордоном. Лайма Вайкуле в інтерв'ю Ксенії Собчак виявила, що Брежнєва живе в Латвії.

Читайте також:

"Наших сліз не вмістить навіть море": у родину відомої української співачки прийшла біда

"Треба було розвернутися": відома українська співачка потрапила в аварію дорогою на концерт

"Думала, що це сон": відома українська співачка залишилася без передніх зубів та гарних губ

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео