Кожна людина знає, що від якості повітря залежить його стан імунної системи, працездатність і в цілому здоров'я. Ще б пак, чисте повітря не має запаху, воно насичене киснем, містить мінімальну концентрацію вуглекислого газу. Якщо ж у приміщенні відчуваєте неприємний запах, значить, мікрочастинки його джерела витають у повітрі, а значить рано чи пізно все це потрапить усередину організму і підриватиме здоров'я зсередини. Досвідчені господарки можуть легко вирішити цю проблему.

Так, багато хто напевно стикався з тим, що іноді в шафі з одягом поселяється дуже неприємний запах. Одна хитрість із туалетним папером дозволяє швидко вирішити проблему.

Запах може з'явитися, якщо повісити в шафу одяг, що погано просушений після прання. А якщо кинути після тренування на одну з полиць спортивні штани (мовляв вони не такі брудні, завтра ще можна побігати), то пиши пропало. Також іноді пральна машинка дає збій та неякісно промиває одяг.

Коли речі з елементами забруднення потрапляють у закритий простір у вигляді шафи, вони дуже швидко починають виділяти поганий запах, який просочує й інший одяг. У результаті іноді доводиться перепрати всі речі.

Для того, щоб вирішити делікатну проблему, вам знадобиться кілька рулонів звичайного туалетного паперу. Справа в тому, що вона добре вбирає неприємні запахи. Рулони потрібно розмістити у шафі, і проблему буде вирішено. Також можна капнути на папір ефірною олією, тоді одяг взагалі почне пахнути.

Читайте також:

Перевірені методи, які допоможуть позбутися неприємного запаху з раковини

Хімчистка не потрібна: як самостійно вичистити сидіння автомобіля від неприємного запаху та плям

І перед гостями буде не соромно: 6 ефективних способів позбутися неприємного запаху в туалеті

Можна буде сміливо ходити в гості: прості та дієві способи позбутися неприємного запаху у взутті