Огірки – одна з найдавніших та найпопулярніших овочевих культур. Це, до речі, один з небагатьох овочів, які вживаються в їжу недозрілими - чим зеленіше, менше і недозріліші його плоди, тим вони смачніші. Ось тільки щоб отримати щедрий урожай, при вирощуванні огірків їх необхідно рівномірно і постійно постачати різними поживними речовинами.

Як відомо, огірки дуже вибагливі рослини і вимагають регулярного поливу, щоб підтримувати ґрунт навколо куща у досить вологому стані. Вони також потребують регулярного внесення різноманітних добрив для забезпечення хорошого врожаю у майбутньому.

Однак, часто біває так, що в огірків при регулярному поливі жовтіє і сохне листя. Вирішити проблему допоможе медове підживлення. Приготувати її не важко.

3 чайні ложки будь-якого меду (старий теж підійде) потрібно розчинити у 5 літрах теплої води. На кожну рослину потрібно півлітра розчину.

Також причиною пожовтіння листя огірків може бути надмірний полив.

Не варто поливати огірки більше двох-трьох разів на тиждень, якщо немає спеки. Щоденний полив допускається лише у сильну спеку.

Читайте також:

Можна вдома з'їсти, і на роботу взяти: рецепт ситного салату з мивіною, ковбасою, яйцем та солоним огірком

Для тих, хто любить смачно закусити: рецепт намазки на хліб із сала, часничку та маринованого огірочка

Від такої смакоти ви навряд чи відмовитесь: рецепт курячих рулетиків з сирним сиром та маринованими огірками

Справжня страва з багатих панських будинків: рецепт салату з язиком, картоплею та солоними огірками