Війна в Україні триває майже два роки. За ці два роки багато чого сталося з того, що змінило світ. Але головне, що трапилося за ці два роки, це те, що світ зрозумів, що президент Російської Федерації Володимир Путін – божевільний, неймовірно дурний, боягузливий диктатор, який живе у своєму вигаданому світі, у своїй вигаданій імперії.

І в недавньому інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону Путін ще раз підтвердив всю безглуздість свого нікчемного існування як російського лідера.

Багато чого з того, що було сказано Путіним під час двогодинного інтерв'ю (яке було лише монологом кремлівського діда), не налазить на голову. Але найцікавіше те, що Володимир Путін не просто перекручує факти, він продукує у своїй голові події, які не мали місце взагалі. Наприклад, Путін сказав, що розмовляв із Зеленським про його "нацистські" погляди, і при цьому був згаданий батько Зеленського, який нібито проти нацистів колись під час Другої світової війни воював.

«Я якось із ним говорив про це. Я казав: «Володю, ну що ти робиш? Навіщо ти підтримуєш сьогодні неонацистів в Україні, коли твій батько воював із фашизмом? Він фронтовик», - заявив Путін.

Для довідки та розуміння ситуації, батько Володимира Зеленського Олександр Семенович народився у 1947 році, а отже не міг воювати ну ніяк, оскільки війна була замерзла у 1945 році. При цьому Путін ніяк не навів фактів про те, як саме проявляється ставлення Зеленського до нацистів, яких просто немає в Україні.

Усі інтерв'ю Путіна американському журналісту дуже погане. Не вийшло ні виправдатися, ні порозумітися, ні вибачитися. Російські спецслужби витратили багато грошей та зусиль, але лише погіршили становище Путіна на міжнародній арені.

Читайте також:

Захід готує потужний удар по флоту Путіна: що може початися

Випускав балістику та компоненти ядерної зброї: на важливому російському заводі стався потужний вибух

Мобілізація в лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати

Заберемо Закарпаття собі: в Угорщині вже розповіли на які українські території претендують