Нещодавно Володимир Зеленський закликав Трампа "думати, а потім говорити" після його слів про те, що той швидко завершить конфлікт в Україні у разі обрання президентом. Пройшло зовсім небагато часу і 45 президент США Дональд Трамп знайшов, на його думку, визначення особистості Зеленського.

Так, колишній президент США Дональд Трамп, який розраховує повернутися до Білого дому, висловився про президента України Володимира Зеленського як про "найбільшого торговця в історії". Схоже, цим висловом він показав, що боїться Трамп висловив побоювання, що США втратять сотні мільярдів доларів, якщо Україна та РФ укладуть мир без нього.

Про це Трамп заявив на передвиборному мітингу в суботу, 10 лютого 2024 року, в штаті Південна Кароліна.

Трамп зазначив, що розпочата Кремлем війна проти України має бути закінчена, але вкотре повторив своє несхвалення надання додаткової військової допомоги Києву. "Ми маємо врегулювати цю війну, і я її врегулюю", - сказав він.

"Я думаю, що найбільший продавець в історії - це [президент України Володимир] Зеленський. І мені подобається Зеленський. Тому що під час містифікації з імпічментом вони сказали, що я дзвонив йому із погрозами. А коли його запитали, він відповів, що нічого такого не було, це був дуже приємний дзвінок, він міг би підіграти, але він цього не зробив, він сказав правду, тож мені подобається Зеленський, - підкреслив Трамп. - Але коли війна добігла кінця, ми можемо укласти угоду з цієї війні, і одна з речей, яку ми збираємося зробити, - це покласти край цій війні, тому що війна - це катастрофа. […] Ми повинні закінчити цю війну, і я завершу її".

Нагадаємо, що раніше Трамп відверто зізнавався у намірі "віддати" Путіну вже захоплену ним територію України, щоб закінчити війну.

"Я думаю, що вони (українці) матимуть право залишити собі більшу частину того, що вони відвоювали [під час контрнаступу ЗСУ навесні та восени 2022 року], і я думаю, що Росія теж погодиться на це. Вам потрібен правильний посередник чи переговорник , А в нас його зараз немає, - говорив він у червні.

Читайте також:

Білий дім уже відреагував на погрози Трампа щодо ударів по НАТО: такого ще не було

Хто обіймає головні посади після відставки Залужного: список нової команди

Трамп закликав відмовитися від допомоги Україні – лише у борг. Що він ще розповів

Їдемо до пологового будинку, а потім - одразу розлучатися: дружина Валерія Меладзе здивувала незвичайним фото