Нещодавно співак Філіп Кіркоров обіцяв вирушити в зону проведення СВО. І ось сьогодні, 13 лютого, він із "гуманітарною допомогою" приїхав до самопроголошеної ДНР і виступив перед пораненими військовими.

Так, донецькі паблики пишуть, що Народний артист Росії Філіп Кіркоров побував у міській лікарні №2 у Горлівці, куди привіз дещо пораненим військовослужбовцям, виступив із промовою, заспівав дві пісні та "пообіцяв допомогти з протезами". Зокрема, знаменитість привіз подарунки бійцям, комп'ютери та іншу необхідну техніку для місцевого дитячого центру.

«Він приїхав до поранених. До останнього не знали, хто буде. Коли вже вийшов з машини, зрозуміли, що перед нами Кіркоров. ", - розповіла російським журналістам головлікар міської лікарні №2 Неллі Акуненко.

Відео виступу Кіркорова перед пораненими військовими також опублікував телеграм канал Mash. На ньому співак вимовляє в тому ж приміщенні коротку мову:

"У мене є моя країна, їхати нікуди не збираюся. Я живу тут, жив і житиму. У мене тут будинок, у мене тут діти, у мене Бедрос - тато мій. Тому в мене дуже важливе відчуття тилу, яке даєте ви". , - заявив співак, додавши, що "заради збереження миру, якщо треба, він і в колготках піде на передову".

Зазначимо, що перший заступник голови Комітету Держдуми Росії з культури Олена Драпеко вже відреагувала на новину про Кіркорова в ДНР і похвалила співака, втім, без особливого оптимізму щодо одержання ним від росіян, пишуть Рос ЗМІ. Драпеко не знає, чи вплине вояж Кіркорова на фронт налагодити його кар'єру.

"Але що приїхав - добре", - наголосила вона.

Нагадаємо, що Кіркоров наприкінці грудня взяв участь у скандальному заході Анастасії Івлєєвої з "майже голим" дрес-кодом у московському клубі "Мутабор"

Він заявив, що "зайшов не в ті двері" і "не знав про характер подій", а зрозумівши, швидко пішов.

Після вечірки Кіркорова прибрали із новорічних шоу на російських телеканалах та з постера новорічної комедії "Іван Васильович змінює все". Також його прибрали зі списку учасників концерту "Золотий грамофон" та вирізали із серіалу "Свати" 2010 року.

А ще кілька днів тому стало відомо, що співаку заблокували всі банківські рахунки за борг зі страхових внесків у розмірі 47 тисяч рублів. Втім, сьогодні його речниця Катерина Успенська спростувала цю інформацію.

Читайте також:

Занадто погано пахне: із серіалу "Свати" вирішили вирізати Кіркорова. Як він зганьбився

Кадиров придумав, як покарати Кіркорова, Лоліту та Собчак за "роздягнені тусовки": їм час воювати в Україні

Невже, як і в Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.