Зазвичай, на кухні залишається багато брудного посуду. Якщо на тарілки йдуть хвилини, то сковорідку відмити відразу вже проблематично. Тому на них збирається бруд і нагар, який потім дуже складно відтерти. І коли звичайний миючий засіб не справляється із завданням, матері домогосподарки використовують чудо-засіб, який у народі прозвали «дві склянки» — він миттю виправить ситуацію.

Пил більше не осяде: просто помийте підлогу цим копійчаним засобом - результат перевершить очікування
Зазначається, що коли їжа була приготовлена, сковорідці потрібно дати охолонути. Відразу заливати її водою не потрібно, оскільки є ризик, що сковорідка деформується. Коли вона охолоне, в неї слід налити склянку звичайної питної води, а потім добити склянку оцту, який діятиме як м'який миючий і розчинний засіб.

А потім сковорідку потрібно поставити на повільний вогонь та дати суміші нагрітися до кипіння. Потім треба зменшити вогонь і дати настоятися сковороді близько 5-10 хвилин.

Зрештою потрібно злити воду і помити сковорідку теплою водою, користуючись губкою або щіткою. За словами експертів, гар буде відходити з першого разу,

Читайте також:

Жодного жиру і жодної сковорідки: рецепт соковитих і ніжних свинячих відбивних у духовці

Ви здивуєтеся зекономленим грошам: як вимити губку від жиру та бруду, щоб знову не купувати нову

Насправді все дуже просто: як відмити решітку газової плити від жиру та нагару. Проста хитрість

Позбавтеся жиру за кілька хвилин: як швидко очистити плиту - прості методи