Президент України Володимир Зеленський висловив подяку коаліції F-16 за допомогу країні та підтримку у наближенні дня передачі літаків. У рамках цієї події глава держави поділився деякими кадрами тренувань українських пілотів, які проходили у Данії.

Докладніше про те, що президент України Володимир Зеленський показав відео тренувань наших пілотів на F-16, розповів сам гарант на своїх особистих сторінках у соціальних мережах, зокрема в Instagram.

Однією з найважливіших новин для України було наближення моменту передачі літаків із коаліції F-16. Президент країни висловив щиру вдячність усім учасникам цієї місії за їхню допомогу та підтримку.

"Всі українці чекають дня, коли перші українські F-16 з'являться у нашому небі, коли посилять захист наших міст та громад та можливості наших Сил оборони України. Натомість наші пілоти та персонал продовжують навчання", - зазначив президент Зеленський.

Ця важлива подія символізує зміцнення оборонного потенціалу України та позитивно впливає на безпеку регіону. Підкреслюючи важливість співпраці з іншими країнами та завдяки їм за підтримку, президент висловив сподівання на подальший розвиток партнерських відносин та співробітництва у питаннях безпеки та оборони.

Читайте також:

Зеленський зробив важливу заяву щодо мобілізації та про втому людей: що потрібно знати

Путін "подарував" Навального на 70-річчя одному дуже важливому другу: випливли нові деталі гучної справи

Українців приголомшили новиною: хто не зможе вийти на пенсію та з чим це пов'язано