Багато хто погодиться, що дуже часто ми настільки занурені у свої проблеми, тривоги та переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. Адже якщо навчитися бачити хоча б іноді знаки-підказки від наших ангелів-охоронців та довіряти своїй інтуїції, то проблем у житті зменшиться.

Так, наприклад, годинник , що зупинився в будинку, може свідчити про тимчасове закінчення щасливого часу в житті господаря житла.

При цьому ця прикмета по-різному тлумачиться залежно від місця, де зупинився годинник:

  • біля вхідних дверей – незабаром у цей будинок нагрянуть грабіжники;
  • на кухні – на мешканців найближчим часом чекають фінансові проблеми;
  • у спальні – до сварки між подружжям.

А ось розбите або тріснуте дзеркало взагалі залишається найлякаючішою прикметою. Так, вважається, що якщо дзеркало впало і розбилося саме по собі, значить у квартирі дуже багато негативної енергії і незабаром для власника житла настануть погані часи. Цей знак – провісник неприємностей та серйозних проблем. Наслідки дзеркала, що тріснуло, можна легко ліквідувати, просто позбувшись його.

Також знаком наближення горя є двері, що зірвалися з петель. А ось скрип дверей говорить про те, що житло доведеться покинути.

А ще нічого хорошого не несе для господарів житла птах, який залетів через вікно. Так, якщо в будинок залітають дрібні пташки на кшталт горобця чи синиці, це є знаком швидкої смерті когось із мешканців. Зозуля – знак пожежі. Голуб же в свою чергу може передбачити швидку сварку вдома, але за умови, якщо щось тримає в дзьобі. Також біду гарантує птах, що розбився об скло.

Всі чули і про те, що недоброю ознакою вважається розсипати сіль. Якщо це сталося вдома, це є ознакою того, що скоро доведеться господареві будинку зустрітися з великими проблемами в будь-якій сфері життя, а також на нього чекають серйозні збитки. У гостях – сварка із господарем будинку.

Розбити чужий посуд – ця прикмета свідчить про те, що нещодавно ви зробили неправильний вчинок у житті, і тепер доведеться відчути його наслідки.

Впав ніж – у цьому випадку кажуть, що варто остерігатися брутальних слів на адресу близьких людей. У найближчі кілька днів ви можете серйозно посваритися.

Читайте також:

Чому не можна спати головою на північ чи ногами до дверей: про що говорять прикмети

Відлякують гроші та удачу: названі предмети, які не можна носити у гаманці. Перевірте свій

Старовинний обряд на гроші: що потрібно зробити, щоб позбавитися фінансових труднощів

Ви про це дуже пошкодуєте: чому в жодному разі не можна піднімати гроші, знайдені на вулиці