На сьогоднішній день гречка – це бажаний продукт на столах людей, які стежать за фігурою та правильним харчуванням. А щоб урізноманітнити меню та надати цій каші особливий смак, використовують соуси. Саме вони гречку ушляхетнюють.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися| Гречана крупа - 1 склянка | ||
| Свинина – 250 г | ||
| Морква – 70 г | ||
| Цибуля ріпчаста - 70 г | ||
| Чеснок - 1 зубчик | ||
| Томатна паста – 1 ст. ложка | ||
| Олія - 50 мл | ||
| Сіль - 8-10 г (за смаком) | ||
| Перець чорний мелений - 4-5 г (за смаком) |
Гречку промити, залити у каструлі водою (2 склянки), відправити на плиту. Коли вода закипить, зменшити вогонь, додати|добавляти| сіль|соль| (4-5 г).
Варити гречку під кришкою на малому вогні 20 хвилин|мінути|.
Цибулю очистити та нарізати кубиками.
Моркву очистити та натерти на тертці.
М'ясо нарізати на шматочки та пропустити через м'ясорубку.
Викласти фарш у сковороду із обсмаженими овочами.
Обсмажити фарш із цибулею та морквою протягом 4-5 хвилин.
Потім додати сіль, мелений перець, часник, видавлений через прес, томатну пасту (можна трохи розбавити водою). Перемішати.