Коли ви займаєтеся вирощуванням малини на своїй ділянці, не варто забувати, що ця рослина потребує певного догляду.

Навіть якщо малина відома своєю невибагливістю, вона все одно потребує поживних речовин, щоб розвиватися та приносити гарний урожай. Правильне харчування для малини може зробити чудеса і значно збільшити кількість ягід, що дозрівають.

І ось тут на допомогу приходять підгодівлі.

Але необов'язково бігти до магазинів і витрачатися на дорогі препарати. Адже на вашому власному городі ви можете знайти все необхідне для ефективних підживлень.

Розглянемо, наприклад, настій із кропиви.

Це чудовий засіб для підвищення врожайності малини. Для його приготування вам знадобиться кропива, яку слід подрібнити та залити водою.

Після цього залиште кропиву на тиждень, щоб вода наполягла. Після цього процідіть настій і розведіть його водою у співвідношенні 1 до 10. Також рекомендується додати золу - вона додасть додаткові поживні елементи.

Полийте цим складом кожен малиновий кущ і ви помітите, як урожайність вашої малини почне зростати.

Таким чином, ефективні підживлення можна легко приготувати на вашій власній ділянці, не вдаючись до купівлі дорогих коштів у магазинах.

Це не тільки заощаджує ваші кошти, а й дозволяє забезпечити вашому врожаю все необхідне для здорового зростання та розвитку.

Читайте також: