Андрій Данилко, відомий також як Вєрка Сердючка, вже ціле десятиліття бере активну участь у національному відборі на Євробачення як суддя.

Він завжди дотримується того самого стилю на зйомках - чорна спортивна кофта і, починаючи з останніх років, захисна маска. В останньому ексклюзивному інтерв'ю для "Телеграфа" Данилко поділився, чому він не змінює свого іміджу.

"Я сказав ще на початку війни, коли в мене було по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що війна так затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло як вийшло. Я готовий зняти її прямо зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв", — розповів Андрій Данилко.

Щодо його переваги до чорної спортивної кофти, то тут артист розглядає питання з позиції комфорту.

"Я ж сиджу в журі або даю інтерв'ю не як персонаж. На сцені виступає Сердючка, а я закулісний персонаж. Ось Сердючка може бути в різних яскравих костюмах, у Versace або Dolce & Gabbana. Напевно, мені потрібен цей контраст і у темному мені комфортно "Я дуже люблю Adidas. Щоправда на ефірі мені заклеювали логотип, чим привернули до цього ще більшу увагу. Начебто не видно в чому я сиджу і трьох смужок на рукавах теж не видно", - каже Данилко .

Читайте також: