Зберігання кухонних губок у холодильнику чи морозильній камері має практичні переваги для підтримки чистоти та відсутності запахів. Так, саме такою хитрістю поділилася українка, яка повернулася із Польщі.

Боротьба з конденсатом:

Губки завдяки своїй пористій структурі здатні вбирати зайву воду у холодильнику.

Це допомагає запобігти утворенню конденсату, який може сприяти зростанню бактерій і грибків, а також псуванню продуктів.

Губки допомагають зберегти свіжість та смак овочів та фруктів за рахунок зменшення надлишкової вологи.

Усунення неприємних запахів:

Губки, особливо якщо їх вмочити в оцет чи харчову соду, можуть убирати і нейтралізувати запахи в холодильнику.

Вони допомагають запобігти змішуванню різних харчових ароматів, зберігаючи повітря свіжішим.

Хоча губки можна використовувати для цих цілей у холодильнику або морозильній камері, їх не можна використовувати для подальшого миття посуду.

Абсорбуючий матеріал може містити мікроорганізми, які можуть зберігатися при низьких температурах, що є потенційною небезпекою для здоров'я при використанні на посуді.

Читайте також:

Наснився поганий і страшний сон: що треба зробити, щоб він не справдився

І ось скажіть, що це не шикарний смак: рецепт сирників із сиром, бринзою та зеленню

Вона завжди буде красивою та хрумкою: як правильно зберігати свіжу та квашену капусту. Важливі секрети

Автомобілісти цього довго чекали: тепер права водія можна замовити ще в 5 європейських країн