Популярний російський актор Сергій Безруков, який у "нульових" після виходу серіалу "Бригада" став справжнім кумиром і прикладом для наслідування, сьогодні просуває для своєї аудиторії дуже дивні цінності. Ще б пак, він міг би говорити правду про війну в Україні, але вирішив підіграти кремлівській пропаганді.

Так, Сергій Безруков висловив би бажання викладати театральне мистецтво у тимчасово окупованому Донбасі. Своїм бажанням актор поділився під час пленарної сесії "Про ключові результати та досягнення в галузі культури" на виставці-форумі в Москві.

За словами російського актора, українці дуже хочуть навчатися у нього, але не можуть доїхати до Москви.

Росіянин додав, що вже ухвалив рішення про створення курсу у філії Всеросійського державного інституту кінематографії імені С. А. Герасимова в Ростові-на-Дону, оскільки дізнався, що "до навчання в цьому інституті виявило інтерес багато людей з України та з Донбасу".

Нагадаємо, що відразу після того, як 24 лютого РФ повномасштабно вторглася на територію України, Безруков заявив – росіяни "виконують свій обов'язок". На початку березня він мав низку спектаклів перед дітьми з так званих "ДНР" і "ЛНР". Перед одним із вистав він вийшов на сцену і сказав:

"Ми всі сподіваємось і молимося, щоб усі ці хлопці, усі ці мужики з честю виконали свій обов'язок і повернулися додому – до Росії".

При цьому артист позиціонує себе як культурного діяча "поза політикою".

Читайте також:

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Не стало легендарного актора, фільми з яким дивилися цілими поколіннями

Путін наказав вербувати африканські племена для атаки Україною