Комфортні умови сну відіграють важливу роль у житті кожного. Незручна подушка, надто жорстке ліжко або простирадла, що постійно сповзає, можуть серйозно відбитися на тому, як ми почуваємося після сну.

Докладніше про те, що потрібно зробити, щоб простирадло більше ніколи не сповзало з ліжка чи дивана, читайте у нашому матеріалі.

Ліжко, фото: скріншот із YouTube

Простирадло, що вічно сповзає, не тільки заважає комфортному сну, але і псує естетику ліжка. Зім'ята, вона не тільки виглядає неохайно, але і може збиватися, створюючи нерівності та складки, що заважають розслабитися.

5 способів вирішення проблеми

  1. Білизняні прищіпки: простий і доступний метод. Закріпіть прищіпки по всьому периметру матраца знизу, і простирадло буде надійно зафіксовано.

  2. Ґудзики та петлі: пришийте ґудзики до нижньої сторони матраца, а на відповідних місцях постільної білизни зробіть петлі. Цей метод забезпечує надійне кріплення, але потребує більше часу та зусиль.

  3. Гумки: відріжте 4 гумки довжиною 20 см, закріпіть їх шпильками на простирадлі, відступивши від кута 10 см, і заведіть під матрац.

  4. Пришивання: радикальний, але надійний метод. Пришийте простирадло до матраца нитками, роблячи довгі стібки по всьому периметру. Перед пранням вам доведеться відрізати стібки, а потім пришивати простирадло заново.

  5. Затискачі від штор: затисніть ними постільну білизну по краях матраца. Це простий і швидкий спосіб, але може бути не такий надійний, як інші.

Додаткові поради:

  • Використовуйте простирадло на гумці.
  • Вибирайте простирадло з натуральних матеріалів, таких як бавовна або льон.
  • Покладіть під простирадло наматрацник.
  • Переконайтеся, що розмір простирадла відповідає розміру матраца.

За допомогою цих простих порад ви зможете назавжди забути про проблему ковзного простирадла і насолоджуватися спокійним і міцним сном.

Читайте також:

Безсоння гарантовано: 6 речей, які потрібно терміново винести зі спальні

Не викликайте лиха: названі речі, які в жодному разі не можна тримати в спальні

Спатимете як немовля: 5 кімнатних рослин, які покращують сон і позбавляють безсоння