Ні для кого не секрет, що після участі у "майже голій вечірці" у Народного артиста Росії Філіпа Кіркорова почалися проблеми з податками та виступами. Свої "гріхи" співак вирішив замелювати у ДНР.

Так стало відомо, що рано вранці 13 лютого Філіп Кіркоров прилетів до Донецької області.

Насамперед він виступив у міській лікарні у Горлівці. Артист заспівав дві композиції перед пацієнтами та співробітниками, а також привіз подарунки пораненим російським військовим, а також комп'ютери, принтери та іншу необхідну техніку для місцевого дитячого центру. Також він пообіцяв сплатити протези трьом військовим.

При цьому РосЗМІ, посилаючись на слова очевидців, які спостерігали за співаком у Горлівці, розповіли, що він не був готовий до того, що побачить у військовому госпіталі.

Так, ніжна психіка, страх за своє майбутнє, нервова напруга та атмосфера призвели до того, що шлунок підвів артиста - йому стало погано прямо в одній із палат "через запахи гнилих кінцівок і спітнілих чоловіків".

Про це повідомляє російський телеграм-канал "Кремлівська табакерка".

На жаль, фото та відео неприємного інциденту в інтернет не потрапили, оскільки кілька співробітників шпиталю та поранених бійців отримали від Кіркорова непогані гроші. Кіркоров доручив своїм помічникам зам'яти це "незручне" питання, щоб це не відображалося у звітах щодо його візиту до ОРДО.

Читайте також:

А ось це вже по-чоловічому: Зеленський запропонував Трампу удвох поїхати на фронт

Путін "подарував" Навального на 70-річчя одному дуже важливому другу: випливли нові деталі гучної справи

Ось це потужний удар: сили ППО збили одразу три російські бойові літаки