Минулого року багато політиків та експертів прогнозували, що вже у 2023 році війна завершиться перемогою України над військами Путіна. Однак цього не сталось і зараз над цим питанням розмірковують астрологи, тарологи, екстрасенси та мольфари.

88-річна карпатська мольфарка Марія Цвилінів, яка мешкає в Карпатах, вже заявила коли буде мир в Україні. Більше того, провидиця стверджує, що і Крим повернеться Україні, й жодних територій Росія не забере.

Про це віщунка розповіла кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій.

За її словами, Росії не вдасться виграти війну Потіна проти незалежної України, а на Україну, хоч і буде складно, у підсумку чекає добро та процвітання за підтримки країн Заходу.

"Лихого такого нічого не бачу над Україною, та нема й добра, бо народ гине, діти гинуть. Біда... Коли закінчиться війна? Мало десь травень-червень закінчитися. Буде послаблення. Путін не виграє. Україна виграє, але доки не закінчиться війна, такого гаразду не вернеш. А кінчиться війна - все добре буде, держави поможуть, що Україна мала би процвітати. Я не Бог, але так, як мені виглядає, що я розумію, буде добре в майбутньому", - передбачає вона.

Мольфарка вважає, що Україні вдасться повернути окупований Росією кримський півострів. Також після завершення війни можливе повернення окупованої частини Донбасу.

"Так мені здається, що Крим мали би повернути... Донецьк, Луганськ теж повернуться, як війна закінчиться. Росія не забере", - зауважує вона.

Окрім того, Україні може загрожувати голод, можуть дуже сильно подорожчати продукти.

"Падає, що буде голод на Україні трохи. Буде все дуже дороге: зерно, картопля... все буде дороге. Трошки буде схилятися до голоду. Але війна закінчиться і на Україну чекає добро", - наголосила Марія Цвилінів.

Читайте також:

"Ми зараз у 1942-му році": історик розповів, чи триватиме війна цього року

Готуємося до війни з Росією: британський генерал зробив гучну заяву про мобілізацію по всій Європі

Зеленському запропонували розкрити втрати України у війні: Арахамія заговорив про цифри

Путін уже не в змозі розпочати війну проти НАТО, це кінець. Що відомо

Вони навіть не знають, що в Україні війна: як відпочивають українці у Буковелі, радіючи мирному життю. Відео