Переможниця "Битви екстрасенсів", таролог Яна Пасінкова, зробила прогноз на 2024 рік.

В 2023 році на питання про слабкі місця росіян, Яна Пасінкова заявляла, що ворогам України варто боятися води. Вона зазначала, що якщо уважніше розібрати техніку росіян, яка на перший погляд здається великою і потужною, то можна побачити, що насправді вона вся гнила, стара і дірява.

Враховуючи успіхи ЗСУ в Чорному морі, а саме знищення великого десантного корабля "Цезар Куніков" у лютому та патрульного корвета "Сергій Котов" в ніч на 5 березня 2024 року, видається, що провидиця таки може передбачати майбутнє.

Черговий її прогноз говорить про те, що всередині 2024 року помре якийсь впливовий високопосадовець і це дуже сильно вплине на розподіл влади у світі.

"До середини цього року помре якийсь "володар" - людина, яка має владу. Це буде тоді, коли світ дивитиметься в інший бік", - сказала вона.

Тарологиня також додала, що з великою ймовірністю в Україні, як і світі, будуть економічні проблеми.

"Сьомого місяця ми почуємо про якусь кризу у світі, якусь біду. І це повпливає на нашу державу. Економічні проблеми чекають після осені цього року, тобто наприкінці. За три місяці до закінчення 2024 року ми дізнаємось, що багато грошей вивезли з України. Це поки прогноз і пророцтво, яке можна змінити", - сказала вона.

Що ж стосується безпеки українців, то переможниця "Битви екстрасенсів" попереджає, що російські окупанти будуть потужно обстрілювати Україну проводити обстріли саме на початку місяця. Про це вона сказала у коментарі для ТСН.ua.

"Від 4 по 13 числа кожного місяця, поки буде тепло. Тобто, якщо будуть великі обстріли або якість великі загрози, то вони будуть на початку місяця. Квітень нестиме загрозу та погані новини, але разом з тим це буде на користь нашій країні. Восьмий та дев'ятий місяць - це серпень-вересень, знову теж не дуже і знову ж перші дні цих місяців. Тому що велика небезпека для дітей", - сказала Яна Пасинкова.

Читайте також:

Критикував Путіна: раптово зупинилося серце відомого режисера

Скільки українським біженцям платитимуть у Чехії: названо нові суми

У Росії замість сирен повітряних тривог вирішили включати Чайковського: відео