Езотерики стверджують, що оцінити гармонію пари можна не лише за натальним картами, знаками Зодіаку та групами крові, це можна зробити набагато швидше – за іменами. І це правда, в кожного є знайомі пари, які абсолютно не підходять один одному. І вони – носії цих імен, про які ми розповімо нижче.

Докладніше про те, які чоловічі та жіночі імена не сумісні для кохання, читайте у нашому матеріалі.

  • Кирило та Ганна

Сумісність цих імен вкрай низька. Кирило, як правило, має владний характер і прагне домінування. Анна ж, навпаки, м'якша і поступливіша. У таких відносинах чоловік постійно пригнічуватиме жінку, а вона терпітиме це доти, доки не знайде в собі сили піти.

  • Вероніка та Костянтин

У цій парі також велика ймовірність конфліктів. Костянтин, як правило, схильний до зрад, а Вероніка – до ревнощів. Сварки між ними будуть частими та бурхливими, а примирення – нетривалим.

  • Катерина та Микола

Катерина та Микола – це дві крайності. Катерина – пристрасна та імпульсивна натура, а Микола – спокійний та врівноважений. У відносинах між ними буде багато пристрастей, але й конфліктів не уникнути. Микола може не витримати темпераменту Катерини й втекти від неї.

  • Ірина та Дмитро

Ірина та Дмитро – це два лідери. Обидва вони звикли бути головними й не готові підкорятися один одному. У таких відносинах буде багато суперечок та розбіжностей, які можуть призвести до розриву.

Звичайно, сумісність імен - це лише один із факторів, що впливають на відносини між людьми. Але якщо ви хочете уникнути конфліктів та непорозуміння, варто звернути увагу на імена партнера.

Читайте також:

Як у фантастичних фільмах: вчені знайшли долину загублених міст, у яких люди жили тисячі років тому

Чоловік купив непотрібний старий сейф за 15 доларів. Те, що він знайшов усередині, здивувало всіх. Фото

Ось це пощастило не на жарт: чоловік знайшов 5 злитків золота у паливному баку радянського танка часів Другої світової